top of page

Päivitetyt koronaohjeet Helsingin Agility Urheilijoiden harrastetiloissa asiointiin

Helsingin Agility Urheilijoiden hallitus on kokoontunut 29.11.2020 ja keskustellut HUS-alueen muuttuneesta koronavirustilanteesta.


Keskusteluissaan HAUn hallitus on ottanut huomioon Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), alueviranomaisen (AVI) ja Suomen Agilityliiton (SAGI) ohjeet ja suositukset.


HAUn hallitus on päättänyt päivittää seuratoimintaan liittyviä koronaohjeistuksia. Uudet ohjeet korvaavat aiemmat ohjeet.


Ryhmätreenit keskeytetään 30.11. alkaen toistaiseksi ja niitä jatketaan joululoman jälkeen 7.1.2021 alkaen mahdollisuuksien mukaan.


Loppuvuodelle sovitut kurssit ja koulutukset siirretään ensi vuodelle. Korvaavat päivät ilmoitetaan osallistuneille myöhemmin.


Vapaavuorolla saa käydä treenaamassa päivitettyjen ohjeiden mukaisesti

  1. Viikkoryhmille varatut ajat vapautetaan vapaavuorotreenaamiseen ja ryhmiin kuuluvat henkilöt voivat tehdä vapaavuorovarauksia vapaavuoro-ohjeiden mukaan, vaikka heillä ei olisi voimassa olevaa vapaavuoro-oikeutta.

  2. Vapaavuoroharjoittelua rajataan siten, että vuoron aikana saa olla maksimissaan kaksi treenaajaa samalla kentällä. Molemmille kentille täytyy tehdä varaus etukäteen, eli kentällä 2 ei ole mahdollista enää ns. drive-in treenata.

  3. Ulkopuolisten yhdistysten ja järjestöjen vuorot pysyvät heille varattuina ja he käyttävät omaa harkintaansa järjestelyiden suhteen

  4. Kaikkien hallissa olevien henkilöiden täytyy pitää 1-2 metrin etäisyys toisiinsa, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiään ja käyttämällä käsidesiä

HAUn hallitus suosittelee kasvomaskin käyttöä etenkin niissä tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen ei ole mahdollista. Kiinnitäthän huomiota kasvomaskin oikeaoppiseen käyttöön. Tutustu ohjeisiin THL:n sivuilla.


HAUn hallitus suosittelee Koronavilkku-sovelluksen asentamista. Tutustu sovellukseen ja asenna se mobiililaitteellesi täällä.


Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta, vältä kasvojen, nenän ja suun koskettelemista sekä jää kotiin, jos oireilet.


HAU:n hallitus

Comments


bottom of page