top of page

Uusi junioriryhmä alkaa keväällä 2023 - hae nyt!

HAU hakee innokkaita ja tavoitteellisia junioriohjaajia seuran uuteen nuorten ryhmään kevätkaudelle 2023! Möllitasoinen ryhmä treenaa joko tiistaisin tai keskiviikkoisin klo 17:00-18:30, päivä tarkentuu hakijoiden toiveiden mukaan. Ryhmä tähtää aloittamaan treenit tammikuussa 2023. Mukaan voi hakea sekä HAU:n jäsenet että ulkopuoliset koirakot. Hakeminen edellyttää hakulomakkeen täyttämistä. Luethan tämän huolella loppuun ennen hakemukseen siirtymistä.


Hakukriteerit


Ryhmään haetaan kuudesta kahdeksaan 12-18 vuotiasta nuorta, jotka haluavat treenata tavoitteellisesti ja kehittyä yhdessä koirakkona. Maksimi-ikä ohjaajalle on 18-vuotta, ja koiran alaikäraja on 15 kuukautta. Koiralla ei tarvitse olla aiempaa kilpailu- tai ratatreenikokemusta, mutta jonkinlainen alkeisryhmä / pohjakoulutus on hyvä olla. Ohjaajalta toivotaan jo jonkilaista aiempaa lajikokemusta. Toiveena on myös, että koiralla ja ohjaajalla on aiempaa treenikokemusta yhdessä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa ja ohjaajan pitää pystyä hallitsemaan koira itsenäisesti ilman vanhemman apua.


Ryhmän tavoitteena on innostaa nuoria harrastamaan agilityä ja etenemään koiriensa kanssa agilitypolulla. Ryhmässä pääpaino on vuoroviikoin rataosaamisessa ja tekniikkatreenissä, jonka lisäksi käymme yhdessä läpi lajia tukevia harjoitteita, kuten ohjaajan fysiikkaharjoitteita ja mentaaliasioita. Ryhmässä tärkeää on myös sosiaalinen puoli, joten yhtenä ryhmän tavoitteena onkin yhdistää agilitynuoria ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ryhmässä nuoret tulevat tutustumaan toisiinsa ja saavat uusia ystäviä. Kouluttajat toivovat voivansa luoda treeneihin positiivisen, yhteisöllisen ja kannustavan ilmapiirin.Kouluttajat


Ryhmän vetäjinä toimivat 17-vuotiaat junioriurheilijat Kerttu Väyrynen ja Sofia Palvalin. Sekä Kerttu että Sofia ovat aloittaneet lajin agilityvanhempiensa innoittamana ja heillä on useamman vuoden kokemus lajista. Tuleva ryhmä on kuitenkin tyttöjen ensimmäinen koulutusryhmä. Molemmilta vetäjistä löytyy kilpailukokemusta: Sofia kisaa toyvillakoira Söpön kanssa 2-luokassa ja Kerttu tällä hetkellä lainakoirien kanssa eri luokissa. Kerttu on osallistunut nuorten MM-kilpailuihin heinäkuussa 2022.

Hakeminen ja maksut

Kurssin hinta on 110 € mikä sisältää viikoittaiset treenit tammikuusta toukokuun loppuun (poislukien seuran kisapäivät ja pyhäpäivät). Tavoitteena on, että ryhmä jatkaa myös syksyllä. Viikkotreenejä saatetaan pakkasilla korvata myös teoriatunneilla tai perua. Pakkasraja treenaamiseen on -10 astetta. Viikkotreenaamisen lisäksi ryhmään valittujen olisi hyvä harjoitella myös omatoimisesti. Kurssille valitut voivat heti hakea jäsenyyttä ja lunastaa jäsenhintaisen vapaavuoron tai lunastaa ulkopuolisen vapaavuoroharjoittelumaksun. Kurssille osallistuvat treenaavat omalla vastuullaan ja heillä on oltava agilityn kattava tapaturmavakuutus tai agilitylisenssi, jossa on vakuutus.


Valintatilaisuus järjestetään HAU:n hallilla alustavasti lauantaina 17.12, jossa arvioidaan koirakon yhteistyötä ja sopivuutta ryhmään. Valintatilaisuuteen valituille lähetetään tarkemmat tiedot viimeistään noin viikkoa ennen tilaisuutta. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä.


Ilmoittautumislomake on avoinna 7.12. asti: https://forms.gle/5fnMyV3wP4ND175UA


Juniorilähtöisin terveisin,

HAU:n tulevat ryhmänvetäjät Kerttu ja Sofia


Lisätietoja saat Sofialta

0458420740

sofia.palvalin@gmail.com


Comments


bottom of page