top of page

Uusia alkeisryhmiä syksylle!HAU käynnistää syksyllä 2024 kolme uutta alkeisryhmää. Ryhmätoiminta pyörii syyskaudella 12.8.-15.12. Syyskauden jälkeen ryhmät jatkavat seuraavillekin kausille. Ryhmässä treenaaminen edellyttää seuran jäsenyyttä, sekä siihen kuuluvia talkoovelvoitteita. Etsimme seuraan pitkäaikaisia, motivoituneita jäseniä!


Lue seuran jäsenyydestä täältä: https://www.helsinginagilityurheilijat.com/jaeseneksi


Hakulomake on auki 30.6. loppuun asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä 7.7. mennessä.


HAKU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE. OLEMME TEIHIN YHTEYDESSÄ.


Ryhmään hakeva koira on noin 6kk-15kk ikäinen. Valintatilaisuudessa keskustellaan ohjaajan tavoitteista ja motivaatiosta. Aiempaa kokemusta agilitysta ei tarvitse olla, vaan tärkeintä on innostus ja kiinnostus lajiin. Koirallakaan ei tarvitse olla vielä rakennettuna mitään taitoja ja toivommekin, että koirien kanssa voisi aloittaa agilityn "puhtaalta pöydältä". Valintatilaisuudessa testataan koiran motivaatiota tehdä yhdessä ohjaajan kanssa, sekä sen taitoja palkkautua ja suoriutua pienestä vapaavalintaisesta tehtävästä.


Järjestämme testitilaisuuden heinäkuun viimeisellä viikolla. Valitse itsellesi sopivat testipäivät lomakkeella, jonka mukaan päätämme kaksi testipäivää siltä viikolta.


Lomakkeessa voit tarkentaa mihin ryhmään/ryhmiin olet hakemassa.


Ryhmät:

Alkeisryhmä TI klo 17.00-18.30

Alkeis/jatkoryhmä KE klo 20.00-21.30

Alkeisryhmä TO klo 20.00-21.30


Alkeisryhmien kouluttajat ovat Tiina Kovalainen (ti), Marika Asikainen & Saila Kurki (ke), sekä Veera Jalo & Mikaela Nurkki (to). Kouluttajille on tärkeää agilityssa ja kouluttamisessa koiran itsenäisyys, suulliset vihjeet, itsevarmuus ja vauhti, sekä ohjaajan rohkea liikkuminen ja koirakon vahvuuksien tunnistaminen.コメント


bottom of page