Toimikunnat

HAUn toiminta pyörii toimikuntiensa kautta. Jokaisen jäsenen tulee olla mukana ainakin yhden toimikunnan toiminnassa. Tässä lyhyet esittelyt toimikunnista ja toimikuntien vetäjien yhteystiedot, joihin voi ottaa yhteyttä.

Tiedotustoimikunta

Tiedostustoimikunta pitää yllä HAUn sosiaalisen median kanavia (FB, IG) sekä nettisivuja. Lisäksi toimikunta huolehtii sisäisestä tiedottamisesta eli noin kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen koostamisesta ja lähettämisestä. Lisäksi toimikunta voi auttaa blogien julkaisemisessa. Jos olet Haun jäsenenä kiinnostunut somen päivittämisestä, juttujen kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta, niin ota yhteyttä tiedotustoimikuntaan!

Jemina Immonen

Koulutustoimikunta

Koulutustoimikunta huolehtii HAUn koulutusryhmien koostamisesta vuosittain.
Lisäksi toimikunta suunnittelee ja toteuttaa aktiivisesti HAUlla järjestettäviä 

lisäkoulutuksia sekä kannustaa kouluttajia kehittämään osaamistaan.

Jos olet kiinnostunut kouluttamisesta tai koulutusten järjestämisestä,

ota yhteyttä Iinaan. 

Kristiina Henriksén
Iina Yläpihlajajärvi

Koulutusvastaava

Koulutustoimikunta

Halli- ja kalustotoimikunta

Halli- ja kalustotoimikunta koordinoi ja ylläpitää estekaluston ja hallin hyvää kuntoa. Halli- ja kalustotoimikunta myös järjestää talkooviikot kaksi kertaa vuodessa ja koordinoi siellä tehtävät kunnostustyöt. Halli- ja kalustotoimikunta informoi hallitusta tarvittavista estehankinnoista ja vastaa esteiden kunnostuksesta. Jos olet käsistäsi kätevä haulainen tai kaipaat mielekästä fyysistä tekemistä rennossa porukassa, niin ota yhteyttä halli- ja kalustotoimikuntaan!

Noora Hänninen

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunta järjestää HAUlle kilpailuja ja koordinoi niin duunarit kisoihin kuin myös huolehtii kilpailutoiminnan kehittämisestä HAUssa. Jos kilpailutoiminta kiinnostaa ja kenties ajattelet HAUmaisesti vähän laatikon ulkopuoleltakin etkä halua kangistua kaavoihin, niin ota yhteyttä kilpailutoimikuntaan! 

Heidi Tenkanen

Buffettitoimikunta

Buffettitoimikunta loihtii herkut HAUn Cafe Pääkonttorin keittiöön. Jos pidät leipomisesta tai muuten vaan keittiössä hääräilystä tai sitten olet mielelläsi mukana kisatunnelmassa siisteissä sisätiloissa ihmisten parissa, niin ota yhteyttä pullantuoksuiseen buffettitoimikuntaan!

Johanna Koski

Muiden lajien toimikunta

Muiden lajien toimikunnassa järjestetään muihin lajeihin kuin agilityyn liittyvää toimintaa. Toimikunnan alla toimii mm. yhdistetty tokon ja rally-tokon kimpparyhmä, ryhmän pääpainotuksen ollessa tokossa. 
Jäsenten toiveista riippuen toimintaa voi olla esimerkiksi Nose Workin tai ratajuoksun parissa.

 

HAUlla on järjestetty viime vuosina muutamia tokokilpailuja ja rally-tokon epiksiä. Suunnitteilla on myös viralliset rally-kokeet. 
Jos olet kiinnostunut tulemaan toimintaan mukaan, niin ota yhteyttä toimikuntaan!

Hupitoimikunta

Hupitoimikunta järjestää HAUn tapahtumia, kuten vuotuisen jäsenillan, Haukkupakkasen. Jos olet Haun jäsenenä kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, niin ota yhteyttä hupitoimikuntaan!

Heidi Tenkanen
Hanna Streng

hannaestreng@gmail.com
050 585 9129

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2020 Helsingin Agility Urheilijat ry