top of page

Epäviralliset kilpailut

Kesäkauden epikset 2024:

la 29.6. Epäviralliset kisat – Facebook tapahtuma

la 24.8. Epäviralliset kisat – Facebook tapahtuma

Pe 7.6. Hannan ja Ginin EO -tukiepikset

Tervetuloa tukemaan Hanna Jäntin ja pyreneittenpaimenkoira Ginin European Open -matkaa epävirallisten agilitykilpailuiden merkeissä perjantaina 7.6. klo 18 alkaen! Kaikki episten tuotot käytetään Hannan ja Ginin kisamatkakustannuksiin. European Open -kilpailut järjestetään Englannissa 1.-4.8. ja kilpailuun lähetetään 8 suomalaista koirakkoa, jotka karsittiin maajoukkeukarsinnoissa. Matka on omakustanteinen.

Epikset järjestetään Helsingin Agility Urheilijoiden ulkokentällä (huonon sään sattuessa voidaan siirtää sisälle), osoite Ruosilankuja 14, Helsinki. Kenttä on aidattu ulkokenttä. Epiksissä kisataan vain yhdellä kentällä kerrallaan.

Luokkina supermöllit kaksi rataa (alaikäraja 12kk), möllihypäri ja möllien agilityrata (alaikäraja 17kk).

LUOKAT JA LUOKKAJÄRJESTYS
Kaikissa luokissa edetään hyppykorkeuksissa pienimmästä suurimpaan. Supermölliradoilla rimakorkeudet ovat 10cm, 20cm ja 40cm ja mölliradoilla 15cm, 25cm ja 45cm. Säkäkorkeutta ei ole rajoitettu, vaan ohjaaja voi ilmoittaa koiransa haluamaansa luokkaan.

Lähtölistat ja aikataulut julkaistaan etukäteen, ja episten tulokset julkaistaan sähköisesti. Palkinnot jaetaan jokaisen kisaluokan päätyttyä hyppykorkeuksittain.

Useita kertoja samassa luokassa starttaavan koirakon paras tulos jää voimaan. Virallisissa kilpailuissa startanneet voivat osallistua kilpailun ulkopuolisina.

Tuomarina Hanna Jäntti.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUTIEDOT
Ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä. Paikan päällä starttien hinta yksi startti 9€ ja saman ohjaajan seuraavat startit 7€. Maksu käteinen tai Mobilepay.

MUUTA
Kisaajat jaetaan ennakkoilmoittautumisten perusteella hyppykorkeuksien mukaisiin rataantutustumisryhmiin.

Kisoissa on buffetti! Maksutapana MobilePay tai käteinen. HAU-hallin WC-tilat vesipisteineen ovat osallistujien käytössä episten ajan.

bottom of page