Jäseneksi?

Helsingin Agility Urheilijat Ry on yhdistys, jossa jäsenet osallistuvat aktiivisesti seuran toimintaan sekä toimikuntien että kisatöiden ja talkoiden kautta. Toimikuntia on seitsemän ja jokaisen jäsenen edellytetään kuuluvan yhteen tai useampaan toimikuntaan.

Tiedotustoimikunta vastaa nimensä mukaisesti seuran tiedotustoiminnasta, nettisivujen päivittämisestä ja kisajuttujen sekä erilaisten tapahtumien julkaisemisesta.
Koulutustoimikunnassa käsitellään koulutuksiin liittyviä asioita ja jaetaan harjoitusryhmät kausittain.
Hallitoimikunta vastaa hallin yleisilmeestä ja esteiden kunnosta sekä huolehtii, että kilpailuissa on käytössä oikeat esteet.
Kilpailutoimikunnassa suunnitellaan järjestettävät kilpailut ja organisoidaan kisojen mahdollisimman sujuvaa kulkua.

Puffettitoimikunta vastaa herkullisista tarjottavista niin kisoissa kuin myös eri tapahtumissa.
Toko-toimikunta keskittyy tottelevaisuuskoulutukseen ja –kokeisiin liittyviin asioihin.
Rally-toko-toimikunta sisältää lajiin liittyvän koulutuksen järjesteämisestä.

Koska kyseessä on yhdistystoiminta, edellytämme jäseniltämme aktiivisuutta ja yhdessä tekemisen halua sekä hyvää mieltä hauskan lajin parissa.

 

Lue lisää eri toimikunnista täältä.

Uudet jäsenet

Uudet koirakot tulevat mukaan toimintaamme pääsääntöisesti omien alkeisryhmien kautta. Muita aktiivisia harrastajia ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneita hakijoita voidaan ottaa mukaan ryhmiin, jos niissä on vapaita paikkoja.

Kokonaan uusista alkeiskursseista ja niihin hausta ilmoitamme nettisivuillamme.

Jos olet kiinnostunut Helsingin Agility Urheilijoiden jäsenyydestä, laita jäsensihteerille lyhyesti tiedot itsestäsi ja koiristasi osoitteeseen haujasensihteeri(at)gmail.com

 

Tämän jälkeen kartoitamme, onko alkeiskursseilla tai jo toimivissa ryhmissä vapaita paikkoja. Sen jälkeen saat täytettäväksesi varsinaisen hakemuslomakkeen, joka menee hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi.

JÄSENHAKULOMAKE

HAU'N SÄÄNNÖT

Tietosuojaselosteet löytyvät sivujen alareunasta