top of page

Jäseneksi?

Helsingin Agility Urheilijat Ry on yhdistys, jossa jäsenet osallistuvat aktiivisesti seuran toimintaan sekä toimikuntien että kisatöiden ja talkoiden kautta. Toimikuntia on seitsemän ja jokaisen jäsenen edellytetään kuuluvan yhteen tai useampaan toimikuntaan.
 

Koska kyseessä on yhdistystoiminta, edellytämme jäseniltämme aktiivisuutta ja yhdessä tekemisen halua, sekä hyvää mieltä hauskan lajin parissa.

 

Lue lisää eri toimikunnista täältä.

Uudet jäsenet

Uudet koirakot tulevat mukaan toimintaamme pääsääntöisesti omien alkeisryhmien kautta. Muita aktiivisia harrastajia ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneita hakijoita voidaan ottaa mukaan ryhmiin, jos niissä on vapaita paikkoja, pääsääntöisesti tammikuussa ja elokuussa.

Kokonaan uusista alkeiskursseista ja niihin hausta ilmoitamme nettisivuillamme.

Jos olet kiinnostunut Helsingin Agility Urheilijoiden jäsenyydestä, laita jäsensihteerille lyhyesti tiedot itsestäsi ja koiristasi osoitteeseen jasensihteeri@helsinginagilityurheilijat.com

 

Tämän jälkeen kartoitamme, onko alkeiskursseilla tai jo toimivissa ryhmissä vapaita paikkoja. Sen jälkeen saat täytettäväksesi varsinaisen hakemuslomakkeen, joka menee hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi.

sdcdsNäin

Näin haet jäseneksi

 

Hakuprosessi on kolmiosainen:

  1. Lähetä jäsensihteerille sähköpostitse lyhyesti tiedot itsestäsi ja koiristasi

  2. Täytä esitietolomake tämän linkin kautta

  3. Lähetä sen jälkeen liittymispyyntö Suomisportissa:

    1. Varsinainen jäsen

    2. Perhejäsen

    3. Nuorisojäsen

Ohjeita Suomisportin käyttöön

 

SEURAN SÄÄNNÖT >>

Tietosuojaselosteet löytyvät sivujen alareunasta

bottom of page