top of page

HAUn huippis

Helsingin Agility Urheilijat Ry:n parasta osaamista ja tietotaitoa on hyödynnetään Hau Huippiksessa. Huippis-ryhmään on valittu 20 huippu motivoitunutta tavoitteellisesti treenaavaa koirakkoa.

Ryhmän kautta pyritään tarjoamaan huipulla kisaaville ja sinne tähtääville koirakoille korkeatasoista valmennusta ja samanhenkistä treeniseuraa. Huippiksen ideana on myös, että seuran omat voimat hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja osaamista jaetaan eteenpäin muille treenaajille. Huippiksen mentoreina toimii 7 kokenutta kisaajaa, antaen neuvoja ja hyväksi havaittuja käytännön vinkkejä kukin 1-4 mentoroitavalle.

 

Mentoroinnissa kokenut harrastaja tukee mentoroitavaa tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Mentorointi sisältää esimerkiksi yhteisiä harjoituksia, kokemusten jakamista, kilpailuissa tai epiksissä yhdessä käymistä ja videoiden analysoimista. Mentorointi tarjoaa uusia näkökulmia ja auttaa jäseniä tutustumaan toisiinsa.

Huippiksen pääkouluttajina toimii Sagin TopTeamistäkin tutut Ville Liukka ja Iida Vakkuri, Haulaisia molemmat. Parivaljakko pitää kerran kuukaudessa tehokkaat koulutuspäivät ryhmäläisille, mentoreiden kannustaessa heitä huippuunsa. Huippiksessa fysiikkapuolen valmennuksesta vastaa mentorinakin toimiva fysioterapeutti Helena Tiainen. Ainoa ulkopuolinen palvelu on otettu käyttöön psyykkisen puolen valmennukseen, josta vastaa Anne Talvitie, laadukkaalla koko talven kestävällä valmennuspolulla kohti laadukkaita kilpailusuorituksia ja hyviä kisahermoja.


Huippis treenaa Helsingin Agility Urheilijoiden omalla Hurtta Areenalla, ja Hurtta on myös tukemassa omalta osaltaan Huippiksen toimintaa.

Kouluttajat 2016–2017

Ville Liukka
Iida Vakkuri
Helena Tiainen

Pääkouluttaja

Pääkouluttaja

Fyysinen valmennus

Mentoriryhmät 2016–2017

Esa Muotka
Outi Lehvä

Mentori

Mentori

Hanna Jäntti &
parcol Koda
Niina Tarkiainen &
parcol Misty
Jenni Jurvanen &
borcol Sam
Janni Erkola &
borcol Jendi
Marko Kivihalme

Mentori

Anni Kelkka &
borcol Lin
Maija Hautere &
borcol Ralli
Marika Käki &
borcol Roope
Erika Pasanen

Mentori

Laura Nikkola

Mentori

Maria Kaukonen &
espves Sinko
Sami Oksa &
koohon Lex
Anne-Maria Riihimäki

Mentori

Saana Kiviranta &
villakoira Sissi
Hanna Ahtonen &
shelam Ego
Suvi-Tuuli Marjanen & kromfo Skip
Jouni Vainio

Mentori

Laura Verkamo & borcol Soda
Pekka Halonen & espves Niksi
Johanna Mattila &
shelam Lui
Sanna Toivola-Järvinen

Mentori

Anna Laitinen & belpat Laya
Katja Kelloniemi &
walesi Esme
Helena Tiainen

Mentori

Aija Lampinen-Helle & mitspitz Luna
Anneli Auhto & cocspa Chili
bottom of page