top of page
HAU_logo_white.png
3a_web-logo-1500px-on-dark-EN.png

Helsingin Agility Urheilijat ja Platinum solmivat nelivuotisen yhteistyösopimuksen

Nelivuotisen sopimuksen keskiössä on koiraurheilukilpailuissa menestyneiden koirakoiden tukeminen laadukkain palkinnoin. Yhteistyön myötä myös HAUn urheiluhalli Helsingin Konalassa nimetään Platinum Areenaksi.

"Seuran puheenjohtajana jaan varmasti koko hallituksen ja yhdistyksen yhteisen ilon mahtavan hyvän yhteistyökumppanin löytymisestä. Platinum pystyy tarjoamaan meille niin yhteistyökumppanuutta, kuin myös mahtavaa tukea palkintojen muodossa. On hienoa ollut olla osana rakentamassa tätä alkavaa yhteistyösopimusta, jonka neuvottelut käytiin erittäin hyvässä tahtotilassa, ja molemmat osapuolet olivat alusta asti samalla aaltopituudella. Platinumin tuoteperhe sopii hyvin yhteen Helsingin Agility Urheilijoiden kanssa. Innolla odotan uuden kyltin ilmestymistä hallin päätyyn ja yhteistyön alkamista." kommentoi seuran puheenjohtaja Marko Kivihalme.

"Halusimme lähteä tukemaan seuraa, joka on yksi edelläkävijöistä ja jolla on pitkä historia koiraurheilun parissa. Niin kuin urheilussa yleensä, niin myös koiraurheilussa oikealla ravinnolla on tärkeä merkitys. Platinum onkin löytänyt hyvin paikkansa suomalaisten koiraharrastajien keskuudessa ja nyt pääsemme palkitsemaan parhaita urheilijoita ja koiria aitiopaikalta.

Uskomme, että kun palkintona on korkealaatuisia Platinum-tuotteita, se tuo lisää positiivisuutta agilityn ja koiraurheilun pariin ja harrastajamäärät kasvavat edelleen. Tämä on paras tapa vaikuttaa ja olla mukana hienossa kehityksessä." kommentoi Platinum Suomen maahantuoja Tuomas Järvinen.

3a_web-logo-1500px-on-dark-EN.png
Platinum tuoteperheeseen kuuluvat puolikosteat täysravinnot ja makupalat, märkäruoat ja hoitotuotteita.
 
Tutustu Platinumiin täällä.
Helsingin Agility Urheilijat (HAU) on vuonna 1995 perustettu agilityseura, johon kuuluu noin 250 jäsentä. Pääpaino seuran toiminnassa on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikunta eli agility. Helsingin Agility Urheilijat on yhdistyksenä yhtä kuin jäsenensä – joukko aktiivisia koiraharrastajia. Seuran toiminta-ajatuksena ja tavoitteena on tarjota mahdollisimman hyvät puitteet agilityn tavoitteelliseen harrastamiseen ja menestykseen. Tutustu toimintaan täällä.
HAU_logo_white.png
bottom of page