top of page
17820345_1420686401285657_841896103_o.png

Varainkeruu

Tällä sivulla on esitetty tietoa HAUn varainkeruusta. 

Varainkeruun tarkoituksena on mahdollistaa sellaisia hankintoja, parannuksia ja esimerkiksi tapahtumia seuralla, joihin ei normaalissa toiminnassa ole budjetoitu. Varainkeruun kohteiden tulee hyödyttää koko seuraa. 

Varainkeruuta toteutetaan erilaisilla tavoilla ja niitä yhdistää se, että varainkeruun toimet poikkeavat seuran normaalista toiminnasta tai ovat normaalin toiminnan lisäksi tapahtuvaa extra toimintaa. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset lyhyt kurssit ulkopuolisille, maksulliset tapahtumat jo budjetoitujen lisäksi sekä  erilaiset myynti tai rahankeruu kampanjat.

Lue alta lisää meneillään olevista varainkeruun kohteista, siitä miten voit itse osallistua varainkeruuseen ja ilmoita omat varankeruun toimesi seuralle. 

Yhdessä kehitämme seuramme toimintaa ja parannamme olosuhteita!

Meneillään olevat varainkeruut

m

Alla olevissa mittareissa on esitetty tämän hetkiset varainkeruun kohteet. Mittareissa näet sen summan mikä on varainkeruun tavoitteena sekä sen paljonko varoja on tällä hetkellä kohdetta varten kerätty. Kun kerätty summa vastaa tavoitetta, edetään hankinnan tai järjestelyiden kanssa. 

Mikäli haluat ehdottaa uutta hankintaa tai muuta varainkeruun kohdetta, niin ole yhteydessä hallitus@helsinginagilityurheilijat.fi

Taulukoilla kestää hetki latautua, odotathan rauhassa. Taulukossa pilkku toimii tuhaterottimena. 

m

Hallihanke:

 

Varainkeruuta voi kohdistaa myös hallihanketta varten. Hallihankkeen tavoitesummat sekä muut taloudelliset yksityiskohdat eivät kuitenkaan ole vielä selvillä. Niistä tiedotetaan jäsenistöä heti kun niitä pystytään tarkemmin arvioimaan ja tänne sivulle lisätään silloin tietoa hallihankkeen varainkeruun yksityiskohdista. Varainkeruu on kuitenkin mahdollista jo nyt kohdistaa hallihankkeeseen ja kaikki varainkeruutoimet kartuttavat aina myös hallihankkeen pohjakassaa. 

003.png

Lähde mukaan varainkeruuseen

Kuinka varoja kerätään?

Varojen keräämistä tehdään erilaisilla normaalin toiminnan lisäksi järjestettävillä tapahtumilla, kursseilla, kilpailuilla sekä myynti- ja keräyskampanjoilla. 

Varainkeruuta voi ideoida yksin tai yhdessä muiden kanssa. Voit lähteä vetämään varainkeruuta haluamasi kohteen hyväksi tai voit osallistua duunarina jonkun muun vetämään varainkeruu tapahtumaan. 

Sivun lopussa olevalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua erilaisiin varainkeruun tapoihin. Yhdistämme samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä toisiinsa ja tiimeiksi. 

 

Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa valmiista varainkeruun ideasta ja tiimistä sen toteuttamiseksi. 

Miten varainkeruu toimii?

1.

Jäsenistön joukosta muodostetaan tiimi, joka lähtee keräämään varoja päättämällään menetelmällä. Tiimi voi olla muodostunut jäsenien omasta toimesta, yhdistelemällä lomakkeella kiinnostuksen ilmaisseita toisiinsa tai esimerkiksi facebookin ilmoituksen kautta. Riippuen toimesta voi tiimi koostua vain kahdesta henkilöstä tai vastuuhenkilö voi toimia myös yksin.

2.

Varainkeruu toimen alullepanija, vastuuhenkilö tai vastuutiimi voivat päättää minkä kohteen hyväksi he keräävät varoja. Mikäli kohdetta ei määritellä, kohdistuu varainkeruu hallihankkeelle.

Kaikkien toimien osalta varat jaetaan seuraavasti:

60% valitulle kohteelle tai kohteille

40% hallihankkeen pohjakassaan

(kaikki varainkeruu kerryttää siis myös hallihankkeen pohjakassaa, sillä hallihanke on seuran tärkein varainkeruun kohde)

Varainkeruun tuloista vähennetään ensin järjestelyistä syntyneet kulut ja vasta sen jälkeen jäljelle jääneet varat kohdistetaan valitulle/valituille kohteille

3.

Varainkeruusta, kohteesta ja tiimistä ilmoitetaan lomakkeen kautta tai suoraan Petronellalle (petronella.jansson@gmail.com) Varainkeruun saatua vihreää valoa voidaan järjestelyissä edetä. Tiimi vastaa itse järjestelyistä, tarvittaessa apua voi kysyä muilta jäseniltä. Toimikunnat ja niiden vastuuhenkilöt eivät ole oletuksena mukana varainkeruu toimissa. 

4.

Järjestettävää tapahtumaa, kurssia tai muuta toimintaa varten laaditaan budjetti. Budjetti pohjan voi ladata tästä linkistä. Muistathan tallentaa tiedoston ennen muokkausta omalle koneellesi. Ohjeet budjetin käyttöön taulukon toisella välilehdellä. 

Maksujen keräämiseen liittyvissä asioissa olet yhteydessä Pirjoon (pirjo.yli-juuti@kolumbus.fi)

5.

Mikäli järjestetään tapahtumia, kursseja tai muuta toimintaa mikä käyttää HAUn tiloja, tulee varmistaa hallin varaustilanne, muiden tapahtumien päällekkäisyys sekä tehdä tilavaraukset ajoissa. 

6. 

Varainkeruuseen käytetystä ajasta on saatavilla talkoopisteitä normaalien käytänteiden mukaisesti. Tunnit palautetaan tämän lomakkeen kautta.

Raportoithan myös varainkeruun päättymisestä ja esimerkiksi syntyneet tuotot Petronellalle varainkeruun päätyttyä.

Ilmoita kiinnostuksestasi erilaisia varainkeruun tapoja kohtaan tai ilmoita valmis ideasi alla olevan lomakkeen kautta.

Mikäli lomake ei aukea, pääset siihen myös tästä linkistä

bottom of page