top of page

Toukotohinat 20.5.2016

Hurtta-areenalla (ent. Purina-areena) järjestettiin 20.05.2016 agilitykilpailut 1-luokille. Tuomarina aurinkoisessa illassa toimi Arto Laitinen. Agilityrata suoritettiin hallissa ja hyppyrata ulkona lämpimänä perjantai-iltana.

Minien agilityradalla saatiin kaksi luvan arvoista suoritusta ja radan voittivat volpin Lily ja Niina Murisoja (HSKH) tuloksella -9,97. Toiseksi sijoittuivat mittel Mizi ja Päivi Seppälä-Lyly (PORSK) -2,81 ja kolmanneksi cavspa Mandy ja Kerttu Kilpeläinen (Agry) tuloksella 7,14. Hyppyradalla ei tullut yhtään puhdasta ratasuoritusta ja vain kaksi tulosta. Voittajina palkittiin jo edellisellä radalla kolmanneksi sijoittuneet cavspa Mandy ohjaajansa Kerttu Kilpeläisen kera tuloksella 5,95. Toiseksi sijoittuivat kääsna Lyyli ja Janette Lindholm (AGRY) 13,71.

Medeissä pyrpap Festa ja Kati Erholtz (HSKH) voittivat sekä agilityradan (-12,74) että hyppyradan (-12,27) hienoilla ja vauhdikkailla suorituksilla. Agilityradalla toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saivat SERTit ja he kilpailevat jatkossa 2-luokassa. Toisena palkittiin Janita Leinonen (LAW) ja borcol MiG tuloksella -12,37 sekä kolmantena brater Max ja Katri Karhunen (AGRY) -3,33. Minien tapaan myös meiden hyppyradalla saatiin vain kaksi tulosta Katin ja Festan voittaessa radan ja toiseksi sijoittuivat puli Peppi ja Veera Kaasinen (KAT)

tuloksella 13,17.

Maksien agilityradalla tuli kaksi luvan arvoista suoritusta ja radan nopeimmin suorittivat auspai Yenga ja Paula Pusula (BAT) -14,03. Toiseksi sijoittuivat järjestävän seuran auskel Valo ja Iitu Hagström -9,83. Kolmannelle sijalle tuli järjestävän seuran Hanna Jäntti ja parcol Koda tuloksella 5. Hyppyradalla SERTin ja voiton veivät borcol Neo ja Anna-Leena Väätänen (HAU) -12,15. Toiseksi belpag Mila ja Daniela Roms (CITYB) -11,33, kolmanneksi borcol Cola ja Marianne Tamila (CITYB) -5,23 sekä neljänneksi belmam Myy ohjaajansa Tuula Anderssonin (KKK) kanssa -4,14 ja kaikille heille luvan arvoiset suoritukset.

Tuomari Laitisen radat olivat vauhdikkaita ja etenkin keppien sisäänmeno tuotti monelle koiralle ongelmia ja virheitä pujottelussa. Illan aikana nähtiin vauhdikkaita suorituksia ja taitavia koiria ohjaajineen. Kisoissa pyöri myös livestream ja linkki sisäradan tallenteisiin löytyy HAU:n kotisivuilta.

Kirjoittaja Sonja Holopainen

bottom of page