top of page

Koulutusohjaajan peruskurssi


HAU järjestää Agilityliiton virallisen koulutusohjaajan peruskurssin, jonka vetää Mari Mäkelä. Kurssia on anottu agilityliitolta, mutta odotamme liitolta vielä vahvistusta kurssin hyväksynnästä. Nyt voit kuitenkin laittaa jo päivät alustavasti kalenteriisi ja lähteä kyselemään puoltoa kurssille osallistumiseksi seuraltasi. HAUn jäsenet ovat kurssille etusijalla ja kurssi pidetään Hurtta Areenalla Konalassa Helsingissä. Kurssi on kahden viikonlopun mittainen (30.9-1.10.2017 ja 13-14.1.2018, molempina viikonloppuina la & su klo 10-18) ja sen hinta on 80 euroa. HAUlaisia kouluttaville /kouluttamaan ryhtyville kurssi on ilmainen. Kurssille osallistuvien tulisi pyytää edustamansa seuran puheenjohtajalta vapaamuotoinen puolto kurssille osallistumisen hyväksymiseksi. Lisätietoa kurssista http://www.agilityliitto.fi/koulutus-ja-valmennus/kurssit/koulutusohjaajakurssi/ Laita ilmoittautuminen tulemaan mahdollisimman pian osoitteeseen elisa.km.nuutinen@gmail.com niin varmistat paikkasi kurssilla!

bottom of page