top of page

Hurjan Hauskat HAUn hellehurtat 2.9.2017

Hurtta-areenalla vietettiin 2.9.2017 paljon kiitosta saaneen SuperHaukut-koulutuspäivän jälkeen mukava ilta Haun hellehurttien merkeissä. Osa SuperHaukkujen kouluttajista ohjasi vain ääntö käyttäen tiiminsä ohjaajat koirineen läpi haastavan radan. Tiiminvetäjä ohjeisti suullisesti agilityohjaajaa, joka puolestaan ohjasi koiransa este kerrallaan radan läpi. Radan aikana ohjaajan tuli tehdä mahdollisimman monta erilaista ohjaustekniikkaa tiiminvetäjän ohjeistuksen mukaan. Voiton vei tällä kertaa Marko tiimeineen eli Jade ohjaajana ja Anneli koirana. Ylituomari Pirjo todensi 10 erilaista ohjausta radan aikana.

Illan aikana ruokailtiin aasialaisella teemalla ja ruoka olikin tosi hyvää. Tietokilpailussa voittajaksi kruunattiin Sanna. Osallistujia tässä seuran yhteisessä illanvietossa oli parisenkymmentä ja yhdessäolo oli mukavan leppoisaa vedet silmissä nauruineen.

Kiitos kaikille osallistuneille!

T. Hupitoimikunta

bottom of page