top of page

HAU:n agilityepikset 16.8.


Helsingin Agility Urheilijat ry järjestää agilityepikset sunnuntaina 16.8.2020 klo 10 alkaen aidatulla ulkokentällä.

Kisaluokat ja luokkajärjestys:

  • supermöllit: Kyseessä on helppo rata, jolla vain hyppyjä ja putkia. Kaikki saavat osallistua, mutta sijoittua voivat vain koirakot, jotka eivät ole kisanneet virallisissa vielä montaa starttia. Hyppykorkeudet vapaasti valittavissa 10 cm -20 cm -40 cm. Ikäraja 12 kk. Koiraa saa palkata radalla, eikä palkkaamisesta tule virhepisteitä.

  • möllien hyppyrata: Ei keppejä/ pussia, muut erikoisesteet voivat olla. Hyppykorkeudet vapaasti valittavissa 15 cm -25 cm - 45 cm. Ikäraja 15 kk.

  • möllien agilityrata: Ei keppejä/pussia. Radalla voi olla keinua lukuunottamatta kaikki kontaktiesteet. Hyppykorkeudet vapaasti valittavissa 15 cm -25 cm - 45 cm. Ikäraja 15 kk.

Kaikissa luokissa edetään hyppykorkeuksissa pienimmästä suurimpaan. Kisat järjestetään oletusarvoisesti ulkona.

Lähtölistat ja aikataulut julkaistaan etukäteen, ja episten tulokset julkaistaan sähköisesti. Palkinnot jaetaan jokaisen kisaluokan päätyttyä hyppykorkeuksittain.

Kisaajat jaetaan ennakkoilmoittautumisten perusteella hyppykorkeuksien mukaisiin rataantutustumisryhmiin (max. 10 hlö/ryhmä). Kisapaikalle saavat tulla ainoastaan kilpailijat ja talkoolaiset. Yleisöä ei tällä kertaa päästetä paikalle.

Mikäli koirakko tarvitsee avustajaa esimerkiksi lähdössä, voivat paikalla olevat talkoolaiset toimia avustajana. Tarkemmat toimintaohjeet annetaan ja ratapiirrokset julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Muistetaan pitää huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta kisapaikalla.

Hallin WC-tilat ovat käytettävissä.

Epiksissä on ainoastaan ennakkoilmoittautuminen ja -maksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ennakkoilmoittautuminen aukeaa pe 7.8. ja sulkeutuu pe 14.8. klo 20. Ennakkoilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook tapahtumassa https://www.facebook.com/events/723164621807863

Yksi startti 7€, kaksi starttia 12€.

Parempi tulos jää voimaan.

Maksetaan ennakkoon tilille FI55 5780 3820 0559 51, viite: 1905191.

Noudatamme voimassa olevia Kennelliiton rokotusmääräyksiä.

Tervetuloa HAUskoihin hyvän mielen epiksiin!

bottom of page