top of page

HAU agilityn alkeiskurssiHAU järjestää syyskaudella 2021 agilityn alkeiskurssin. Kouluttajina kurssilla ovat Dea Ivanov ja Päivi Ruotanen. Kurssin kesto on 13 koulutuskertaa. Kurssi pidetään torstaisin klo 20:00-21:30 Platinum Areenalla (Ruosilankuja 14, Helsinki). Kurssin hinta on 60 €.


Alkeiskurssin soveltuvuustesteihin voi hakea 16.-27.8.2021. Haussa alkeiskurssin soveltuvuustesteihin etusijalla ovat HAU:n jäsenet. Loput soveltuvuustestipaikat jaetaan seuran ulkopuolisille hakijoille. Soveltuvuustesteihin otetaan hakemusten perusteella noin 20 koirakkoa ja kurssille mahtuu 8 koirakkoa. Soveltuvuustesteissä seuran jäsenet ovat samalla viivalla seuran ulkopuolisten hakijoiden muiden kanssa. Soveltuvuustesteihin hyväksytyt saavat kutsun sähköpostitse viikon 35 alussa. Soveltuvuustesti(t) järjestetään syyskuun alussa ryhmän treeniaikana. Soveltuvuustesti(e)n tarkka päivämäärä ilmoitetaan sähköpostikutsussa.


Kurssille voi hakea


- HAU:n jäsenet, joiden ensimmäinen agilitykoira on korkeintaan jatkotasoinen ja jotka ovat harrastaneet agilityä enintään vuoden

- uudet harrastajat, jotka eivät ole minkään muun ohjattua agilitykoulutusta järjestävän yhdistyksen jäseniä

- koiranohjaaja voi osallistua kurssille yhdellä koiralla kerrallaan ja koiralla on kurssilla vain yksi ohjaaja


Kurssille hakevan koiran tulee olla


- vähintään vuoden vanha (minimi-iästä voidaan poiketa, mutta tällöin kurssisisältö mukautetaan koiran fyysisen kehitysasteen ja ikäkauden mukaiseksi)

- koiralla ei voi olla liioiteltuja anatomisia piirteitä

- koiran hengityksen on kuljettava esteettä myös koiran läähättäessä

- koira ei saa olla ylipainoinen

- koiran tulee olla rokotettu kansallisen rokotusohjelman mukaisesti


Comments


bottom of page