top of page

HAU agilityn alkeisryhmä syyskausi 2022
Lisäys 12.7.

Kaikille ilmoittautujille on lähetetty sähköpostia 21.6., jossa tarkempaa tietoa valintatilaisuudesta ja sen ajankohdasta. Jos et ole saanut sähköpostia, laitathan viestiä osoitteeseen janttihanna@gmail.comLisäys 13.6.

Suuren ilmoittautumismäärän vuoksi hakuaikaa alkeisryhmän valintatilaisuuteen on lyhennetty niin että lomake sulkeutuu sunnuntaina 19.6. klo 23.59. Muista siis ilmoittautua tämän viikon aikana jos olet kiinnostunut! Suuren kysynnän vuoksi alkeisryhmiä tulee syksylle kaksi, aiemmin ilmoitetun maanantain lisäksi toisen ryhmän treenipäivä on tiistai. Molempien ryhmien treeniaika on 17-18.30 ja molempiin ryhmiin otetaan 8 koirakkoa.


HAU järjestää agilityn pentu/alkeisryhmän syyskaudella maanantaisin 17.00-18.30. Ryhmään valitaan 8 koirakkoa valintatilaisuuden kautta, jossa on tarkoitus valita ryhmään mahdollisimman tasainen porukka mahdollisimman samanlaisilla tavoitteilla. Mukaan voi hakea sekä HAU:n jäsenet että ulkopuoliset koirakot. Alkeisryhmässä keskitytään pennun ja nuoren koiran pohjataitoihin ja pyritään rakentamaan sellaiset eväät, joilla on mahdollista halutessaan päästä kilpailemaan tavoitteellisesti. Lisäksi opetetaan ohjaajalle agilityn perusohjauksia ja luennoidaan mm. agilityn turvallisuudesta sekä agilitykoiran kunnosta ja lihashuollosta.


Ryhmään hakeva koira on noin 6kk-15kk ikäinen. Ohjaajat ovat tervetulleita 13-ikävuodesta eteenpäin. Valintatilaisuudessa keskustellaan ohjaajan tavoitteista ja motivaatiosta. Koiralla ei tarvitse olla vielä rakennettuna mitään taitoja ja toivommekin, että koirien kanssa voisi aloittaa agilityn "puhtaalta pöydältä". Valintatilaisuudessa testataan koiran motivaatiota tehdä yhdessä ohjaajan kanssa, sekä sen taitoja palkkautua ja suoriutua pienestä vapaavalintaisesta tehtävästä.


Alkeisryhmän kouluttajat ovat Hanna Jäntti ja Yasmin Eklund, joilla molemmilla on harrastustaustaa jo yli 10 vuoden ajalta. Molemmat kouluttajat kilpailevat aktiivisesti 3-luokassa vanhempien koiriensa kanssa sekä alemmissa luokissa nuorempien koiriensa kanssa. Hannalle ja Yasminille on tärkeää agilityssa ja kouluttamisessa koiran itsenäisyys, suulliset vihjeet, itsevarmuus ja vauhti, sekä ohjaajan rohkea liikkuminen.


Aiempaa kokemusta agilitysta ei tarvitse olla, vaan tärkeintä on innostus ja kiinnostus lajiin. Ryhmän kautta on mahdollista päästä mukaan seuratoimintaan.


Treenit alkaa 15.8.2022 ja päättyy joulukuun puolivälissä, jonka jälkeen ryhmä jatkaa kevätkaudella jatkoryhmänä tammikuussa. Syyskauden hinta (elokuu-joulukuu) on 80€.


Ilmoittautumislomake valintatilaisuuteen, ilmoittautuminen on avoinna 19.6. asti:


Kouluttajat vastaavat mielellään kysymyksiin ennen valintatilaisuutta sähköpostin kautta;

Hanna Jäntti janttihanna@gmail.com – Yasmin Eklund yasmin.eklund@gmail.com

Comments


bottom of page